Estetik operasyon sırasında hayatını kaybetti! Doktor olan eşi tutuklandı

Estetik operasyon sırasında hayatını kaybetti! Doktor olan eşi tutuklandı
Estetik operasyon için masaya yatan kadın hayatını kaybetti. Ameliyatını yapan eşi tutuklandı...

Florida eyaletinde yaşanan trajik bir olay, ünlü bir plastik cerrahın eşi üzerinde yaptığı ameliyatın ardından gelen ölümle sonuçlandı. Santa Rosa İlçe Şerif Ofisi'ne göre, 41 yaşındaki Dr. Benjamin Jacob Brown, 33 yaşındaki eşi Hillary Ellington Brown'a yaptığı ameliyat sırasında yaşanan komplikasyonlar nedeniyle 6 ay sonra tutuklandı.

AMELİYAT SIRASINDA KALP KRİZİ

Dr. Benjamin Jacob Brown, eşine minyatür kas plikasyonu/abdominal skar revizyonu, iki taraflı kol liposuction, dudak enjeksiyonları ve kulak prosedürleri uygularken, Hillary Brown'ın kalp krizi geçirdiği iddia edildi. İddialara göre, Hillary'nin durumu kötüleşmesine rağmen, Benjamin eşinin acil bir hastaneye nakledilmesini sağlamadı.

YAŞAM DESTEK ÜNİTESİNE BAĞLANDI

Operasyon sonrası yaşam destek ünitesine bağlanan Hillary Brown, bir hafta boyunca yaşam mücadelesi verdikten sonra hayatını kaybetti. Dr. Benjamin Jacob Brown, olayın ardından ikinci derece ağır cinayet ve kusurlu ihmal sonucu adam öldürmekle suçlanıyor.

İDDİALAR VE İHMALLER

Sağlık departmanı belgelerine göre, Hillary'nin hiçbir tıbbi eğitimi olmamasına rağmen, kendi anestezisini hazırlamasına ve kendi derisine dikiş atmasına izin verildiği belirtildi. Durumun kolundaki liposuction sırasında daha da kötüleştiği ve Hillary'nin eşine görüşünün bulanıklaşmaya başladığını ve "turuncu gördüğünü" söylediği, ancak Benjamin'in bu uyarıları dikkate almayarak eşinin yüzüne dolgu maddesi enjekte etmeye devam ettiği iddia edildi.

YARDIM ÇAĞRISI REDDEDİLDİ

Hillary tepkisizleşip nöbet geçirmeye başladığında, Benjamin'in bir tıbbi asistanının acil servisi aramayı teklif ettiği ancak Benjamin'in bunu reddettiği de iddialar arasında. 20 dakika bekledikten sonra acil servisi arayan Benjamin, eşinin hayatını kurtaramadı.

Santa Rosa İlçe Şerif Ofisi, Birinci Bölge Adli Tabipliği ve Eyalet Savcılığı ile yürüttüğü kapsamlı bir soruşturmanın ardından Benjamin Jacob Brown için tutuklama emri çıkardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.