Hizbullah: Filistin'i desteklemeye devam edeceğiz

Hizbullah: Filistin'i desteklemeye devam edeceğiz
Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Naim Kasım, Genel Sekreter Hasan Nasrallah'ın öldürülmesinin ardından, "Filistin'i desteklemeye devam edeceğiz ve en kısa sürede yeni bir genel sekreter seçeceğiz." dedi.

Hizbullah'ın Genel Sekreter Yardımcısı ve geçici lideri Şeyh Naim Kasım, İsrail hava saldırısı sonucu hayatını kaybeden Genel Sekreter Hasan Nasrallah'ın ölümüne ilişkin, "Şehadet anına kadar cephelerden ayrılmadı." ifadelerini kullandı.

Nasrallah için "Şimdi ve sonsuza kadar bizimle." diyen Kasım, İsrail'in kadın ve çocuklar da dahil masum insanları katlettiğini ve ABD'nin bu vahşete suç ortağı olduğunu savundu.

Naim Kasım, "Çağrı cihazları ve telsizlerden liderlerimizin ve Genel Sekreterimizin şehadetine kadar verdiğimiz tüm kurbanlar; orduları, örgütleri ve ulusları sarsacaktı, yine de sebat ettik ve her zaman devam edeceğiz." dedi.

'KARA HAREKATINA HAZIRIZ'

Kasım, "Birçok liderimizi kaybetmemize rağmen yolumuzdan dönmeyeceğiz ve Gazze ile Filistin'i desteklemeye devam edeceğiz. Savaşın uzun sürebileceğini biliyoruz ve seçeneklerimiz esnek; kara harekâtına hazırız ve zaferle çıkacağız. En kısa sürede yeni bir Genel Sekreter seçme konusunda kararlıyız." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.