İkinci Dünya Savaşı gazisi 100 yaşında evlendi!

İkinci Dünya Savaşı gazisi 100 yaşında evlendi!
Amerikalı İkinci Dünya Savaşı gazisi Harold Terens ile 96 yaşındaki nişanlısı Jeanne Terens, Normandiya sahilinde dünya evine girdi...

Normandiya Çıkarması'nın 80'inci yılı anma etkinliği, unutulmaz bir nikaha ev sahipliği yaptı. 100 yaşındaki Amerikalı İkinci Dünya Savaşı gazisi Harold Terens ile 96 yaşındaki nişanlısı Jeanne Terens, Normandiya sahilinde dünya evine girdi. Çift, bu özel günü, İkinci Dünya Savaşı kostümleri giyen 196 davetliyle birlikte kutladı. 

‘AŞK SADECE GENÇLERE ÖZGÜ DEĞİL’ 

Nikah töreninde duygusal anlar yaşandı. Harold Terens, kadehini kaldırarak, "Ukrayna ile Gazze'deki savaşların son bulmasını" diledi. Bu anlamlı dilek, törende bulunan herkes tarafından alkışlarla desteklendi. 

Nikahın ardından çift, Paris'e geçerek Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ABD Başkanı Joe Biden onuruna verdiği yemeğe katıldı. Macron, yemekte yaptığı konuşmada, "Genç çifti tebrik ediyorum, nikahınıza ev sahipliği yaptığımız için çok mutluyuz" dedi. Bu sözler, salondaki davetlilerden büyük alkış aldı. 

Yeni evli çift, törenden sonra yaptıkları açıklamada, "Aşk sadece gençlere özgü değil. Karnımızda kelebekler uçuşuyor" diyerek, aşkın yaşının olmadığını vurguladılar.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.