İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı: 4 ölü

İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı: 4 ölü
İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyindeki bir eve düzenlediği hava saldırısında aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirdi. İsrail'in saldırısına Hizbullah Hareketi, jet misillemeyle karşılık verdi.

İsrail, Lübnan'ı hava saldırısıyla hedef aldı. Rejimin Lübnan'ın güneyindeki Meys el-Cebel beldesindeki bir evi hedef alması sonucu 1'i çocuk 4 kişinin hayatını kaybettiği, aralarında kadınların da bulunduğu çok sayıda kişinin yaralandığı kaydedildi. 

HİZBULLAH'TAN MİSİLLEME

İsrail'in Lübnan'a düzenlediği hava saldırısına Hizbullah Hareketinden jet misilleme geldi.  Hareket, Lübnan’ın güneyinden İsrail’in sınır üzerinde yer alan yasa dışı Yahudi yerleşim birimine katyuşa ve İran yapımı füzelerle saldırı düzenlediğini açıkladı. Hizbullah cephesi, açıklamanın devamında, İsrail’in Kiryat Şmona yerleşim biriminin onlarca katyuşa füzesi ve İran yapımı Falag füzesi ile vurulduğunu belirtti.

Öte yandan misillemenin, İsrail ordusunun Lübnan’ın Meys el Cebel beldesine yönelik hava saldırısına karşılık olarak gerçekleştirdiği vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.