İsrail'in sistematik zulmü sürüyor: 15 Filistinli gözaltına alındı

İsrail'in sistematik zulmü sürüyor: 15 Filistinli gözaltına alındı
7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdüren işgalci İsrail'in zulmü bitmek bilmiyor. Son olarak İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerine düzenlediği baskınlarda en az 15 Filistinliyi daha gözaltına aldı.

Tüm dünyanın sessizliğinden güç alan terör şebekesi İsrail, Filistinlilere yönelik soykırımını sürdürürken psikolojik yıldırma operasyonlarından da geri durmuyor.

15 FİLİSTİNLİ GÖZALTINA ALINDI

Son olarak İsrail ordusunun son 24 saatte Batı Şeria'nın Ramallah, El Halil, Tubas ve Kudüs kentlerinde en az 15 Filistinliyi daha gözaltına aldığı kaydedildi.

İşgal altındaki Batı Şeria'da 7 Ekim'den bu yana gözaltına alınan Filistinlilerin sayısının 9 bin 550'ye yükseldiği belirtildi.

Yeni Proje Gazze (3)

568 FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023'ten bu yana işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te de 7 Ekim 2023'ten bu yana İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 568 Filistinli hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.