İsrailli şarkıcı Eden Golan, Eurovision'da yuhalandı

İsrailli şarkıcı Eden Golan, Eurovision'da yuhalandı
Bu yıl İsveç'te düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın Büyük Final gecesi, İsrailli şarkıcı Eden Golan'ın performansıyla şaşırtan anlara sahne oldu. Golan, "Hurricane" adlı şarkısını seslendirirken, arenada bulunan seyirciler tarafından protesto edildi.

Malmö kentinde düzenlenen Eurovision finalinde, sosyal medyada dolaşan videolara göre, Eden Golan'ın sahne performansı sırasında seyircilerden bazıları tarafından yuhalandı. Golan'ın şarkısını seslendirdiği sırada "Filistin" sloganları atıldı ve protestolar arttı. Ancak resmi televizyon yayınında, bu protestoların yerine alkış sesleri verildiği görüldü.

Bu, Golan'ın Eurovision sahnesinde karşılaştığı ilk protesto değil. Şarkıcı, yarışmanın ikinci yarı final provasında da aynı tepkiyle karşılaşmıştı. Prova sırasında da seyircilerin bazıları "Özgür Filistin" sloganları atmıştı.

Arenada bulunan görgü tanıklarının paylaşımlarına göre, Golan'ı yuhalayan seyirciler güvenlik görevlileri tarafından uyarılmış ve protestolarını sürdürmeleri halinde dışarı çıkarılmakla tehdit edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.