Kate Middleton'ın tedavisinde gelişme: 'Tam olarak iyileşmek için yolum uzun'

Kate Middleton'ın tedavisinde gelişme: 'Tam olarak iyileşmek için yolum uzun'
Geçtiğimiz mart ayında kanser olduğunu açıklayan Galler Prensesi Kate Middleton, kemoterapi tedavisinin tamamlandığını ailece çektikleri sinematografik bir video ile duyurdu.

Galler Prensesi Kate Middleton, kanser tedavisi devam ederken artık kemoterapi almadığını açıkladı. "Yaz sonuna yaklaşırken, kemoterapi tedavimi nihayet tamamlamış olmanın ne kadar rahatlatıcı olduğunu anlatamam." diyen Middleton'ın hangi kanser türüyle mücadele ettiği ve tedavisinin boyutu bilinmiyor.

'HAYATINIZ BİR ANDA DEĞİŞEBİLİR'

Prens William ve çocuklarıyla kamera karşısına geçen Galler Prensesi, seslendirdiği video filmde, "Son dokuz ay aile olarak bizim için inanılmaz zordu. Bildiğiniz hayat bir anda değişebilir. Biz, fırtınalı suları ve bilmediğimiz yolları geçmek için bir yolunu bulmak zorundaydık." ifadelerini kullandı.

'İYİLEŞME SÜRECİM UZUN"

Tedavi sürecini ailesiyle birlikte gözlerden uzak geçiren Middleton, "Kanser yolculuğu herkes için, özellikle de size en yakın olanlar için karmaşık, korkutucu ve öngörülemezdir. Kendi zaaflarınızla yüzleşirsiniz ve her şeye karşı yeni bir bakış açısı kazanırsınız." şeklinde konuştu.

42 yaşındaki Middleton, artık kanserden uzak bir hayat yaşamaya odaklanacağını söylerken, "Kemoterapiyi bitirmiş olsam da tam olarak iyileşme için yolum uzun." dedi.

PRENSES MIDDLETON ÇALIŞMAK İSTİYOR

Yine de önümüzdeki aylarda mümkün olduğunca çalışmak istediğini ve kamuoyu etkinliklerine katılmayı planladığını açıklayan Galler Prensesi'nin kasım ayında Cenotaph Anıtı'nda düzenlenen anma törenine katılması bekleniyor.

Kanserle mücadele eden diğer insanlara da seslenen Kate Middleton, "Yanınızdayım, yan yana, el ele. Karanlıktan ışık çıkabilir, o yüzden o ışığın parlamasına izin verin." desteğinde bulundu.

KRAL CHARLES'A DA KANSER TEŞHİSİ KONMUŞTU

Prenses Middleton'ın kansere yakalandığı ocak ayında girdiği planlı bir ameliyatta ortaya çıkmış, mart ayında kamuoyu ile paylaşılmıştı. Kraliyet ailesi, şubat ayında Kral Charles'a da kanser teşhisi konmasıyla zorlu bir sağlık sınavı vermeye başladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.