Kral Charles'ın kardeşi Prenses Anne’den kötü haber!

Kral Charles'ın kardeşi Prenses Anne’den kötü haber!
İngiltere Kralı Charles'ın kız kardeşi Prenses Anne, evinde geçirdiği kazanın ardından yaşadığı beyin sarsıntısı nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 73 yaşındaki Prenses'in hafıza kaybı yaşadığı açıklandı.

Kral Charles'ın kardeşi Prenses Anne'nin, Gloucestershire'daki evinde atlarıyla ilgilenirken bir kaza geçirdiği öğrenildi.

Telegraph'ın haberine göre, Kaza sonucunda hafif yaralanma ve beyin sarsıntısı geçirdiği bildirilen Prenses Anne, Bristol'deki bir hastanede gözetim altında tutuluyor.

Thumbs B C Ecad0C29A9E217Eade5C19E592Dc264F

Prenses Anne, geçmişte iyi bir binicilik sporcusu olarak tanınıyor ve 1970'lerde Olimpiyatlarda yarışmıştı.

Öte yandan, Prenses Anne'in daha önce atının kontrolünü neredeyse kaybettiği anlar, önceki hafta düzenlenen geleneksel askeri geçit töreni Trooping of the Colour'da kameralara yansımıştı. Atının asi davranmasıyla karşılaşan Prenses, soğukkanlılığını korumaya çalışarak olayı atlattı.

TÜM RESMİ GÖREVLERİNİ İPTAL ETTİ

Kral Charles'ın tek kız kardeşinin, Pazar akşamı Gatcombe Park'taki arazisinde yaptığı yürüyüş sırasında bir atın çarpması sonucu yaralandığı söyleniyor. Olay sırasında Prenses Anne'nin kocası Laurence, kızı Zara Tindall ve oğlu Peter Phillips de arazide bulunuyordu.

Kraliçe II. Elizabeth ve Prens Philip'in tek kızı Anne, devlet ziyareti ve Kanada gezisi de dahil olmak üzere bu hafta için planlanan tüm resmi görevlerini iptal etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.