Michael Jackson'ın milyonlarca dolar borcu olduğu ortaya çıktı

Michael Jackson'ın milyonlarca dolar borcu olduğu ortaya çıktı
Pop müziğin ünlü ismi Michael Jackson’ın ardında 500 milyon dolar borç bıraktığı belirlendi. Vefatı öncesi "This Is It" turnesi için hazırlık yapan Jackson'ın, aşırı harcamalar yaptığı ortaya çıktı.

"Popun Kralı" Michael Jackson'ın hayatını konu alan "Michael" filmi için meraklı bekleyiş devam ederken, şarkıcı hakkında yeni bir bilgi gündeme geldi. People’ın haberine göre, 50 yaşında hayatını kaybeden Michael Jackson'ın milyonlarca dolar borcu vardı.

34027

TURNEYE ÇIKACAKTI

25 Haziran 2009'da yaşamını yitiren şarkıcı, ölümünden bir gün önce "This Is It" adlı turnesinin kıyafet provasındaydı.

Şarkıcı, "This Is It" turnesiyle müziğe dönüş yapmayı planlıyordu. Turne için Londra'daki O2 Arena'da 50 konser planlanmıştı. Ancak turne başlayamadan şarkıcı hayatını kaybetti. Turne hazırlığı esnasında Jackson'ın aşırı harcamalar yaptığı belirtildi.

1521706

MAHKEME BELGELERİ

Belgelere göre, Jackson'ın mirasından elde edilen paranın hukuki hizmetler ve diğer masraflar için tazminat olarak kullanılması talep edildi. Birçok eyalet ve ülkede de Jackson'a dava açılmıştı.

Dosyada, 65'ten fazla alacaklının dava açtığı ve bunun da daha fazla davaya yol açtığı belirtildi. Ancak davaların çoğunun uzlaşma ile sona erdiği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.