Seçmenler takmaya başladı... ABD’de Trump’a bandajlı destek!

Seçmenler takmaya başladı... ABD’de Trump’a bandajlı destek!
Geçtiğimiz günlerde suikast girişiminin hedefi olan ABD başkan adayı Donald Trump'a taraftarlarından destek geldi. Seçmenler, başkan adayının yanında olduklarını göstermek için kulaklarını bandajladı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Pensilvanya'daki mitingde konuşma yaptığı sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Başkan adayı,  saldırıda sağ kulağından yaralanırken, bir kişi ölmüş, iki kişi yaralanmıştı. ABD Gizli Servisi, eylemi gerçekleştirenin 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks olduğu açıklamıştı.

G St Alyn Xk A Ao9 Bo

BANDAJLI DESTEK

Suikast girişiminin ardından Trump, sağ kulağında bir bandajla halkın önüne çıkmaya başlayınca taraftarlarından da ilginç bir destek geldi. Milwaukee'deki Cumhuriyetçi Ulusal Kongresi (RNC) sırasında Trump destekçileri ve katılımcılar Trump'ın yanında olduklarını göstermek için kulaklarına bandaj takarken görüldü.

Yeni Projessg

Trump'ın hem kanlı hem de bandajlı kulağı, saldırıdan sonra kampanyanın sembolü haline geldi. Sağ kulağında hiçbir sorun olmadığı halde, sadece Trump'a desteğini göstermek için bandaj takan Arizona'daki Cave Creek'ten Cumhuriyetçi Ulusal Komite delegesi Stacey Goodman, “Onunla dayanışma içindeyiz ve ona iyi şanslar diliyoruz. Yüzde 100 onunla birlikteyiz" dedi.

G Su9Bs P Ws A Ag C52

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.