Soğuk algınlığı sandı, hastaneye gidince gerçeği öğrendi! Burnundan yüzlercesi çıktı

Soğuk algınlığı sandı, hastaneye gidince gerçeği öğrendi! Burnundan yüzlercesi çıktı
Soğuk algınlığı şikayetiyle hastaneye giden bir kadın gerçekleri öğrenince şaşkına döndü. Soğuk algınlığı sandığı şey bambaşka çıktı! Burnunda yüzlercesi çıkarıldı...

Tayland'da yaşayan bir kadın, uzun süredir devam eden burun tıkanıklığı ve yüz ağrısı şikayetleriyle hastaneye başvurduğunda, yaşadığı dehşet verici bir durumla karşılaştı. Röntgen sonucunda, burun deliklerinde yabancı cisimlerin olduğu tespit edildi ve doktorlar tarafından yapılan müdahalede kadının burnundan yüzlerce kurtçuk çıkarıldı. 

BURNUNDAN 100 KURTÇUK ÇIKARILDI 

resim-2024-05-07-213032526.png

Chiang Mai Eyaletinde bulunan Nakornping Hastanesi'nde gerçekleştirilen muayene ve röntgen sonuçlarının incelenmesi sonucunda, kadının burun deliklerinde yabancı cisimlerin olduğu ortaya çıktı. Doktorlar, kadının burun deliklerine endoskopi cihazı yerleştirerek yaklaşık 100 kurtçuk çıkardı. Tıbbi müdahalenin ardından kadının durumunun iyileştiği belirtildi. 

Doktorlar, müdahalenin zamanında yapılmaması durumunda kurtçukların kadının göz veya beyin gibi yakın organlarına yayılarak ciddi sağlık sorunlarına ve hatta ölüme neden olabileceği konusunda uyarılarda bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.