SOLOTÜRK Belçika semalarında: 250 bin izleyiciyle büyük gösteri!

SOLOTÜRK Belçika semalarında: 250 bin izleyiciyle büyük gösteri!
Türk Hava Kuvvetleri’nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Belçika'da düzenlenen uluslararası hava gösterisinde F-16 uçaklarıyla muhteşem bir performans sergiledi.

Türk Hava Kuvvetleri'nin akrobasi timi SOLOTÜRK, Belçika'nın Hechtel-Eksel kasabasında gerçekleştirilen uluslararası hava gösterisinde sahne aldı.

Sanicole Havacılık Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, SOLOTÜRK ekibinin yanı sıra Belçika, Almanya, Fransa, Finlandiya, Danimarka, Kanada, İsveç, İsviçre, Slovenya, Polonya ve İrlanda'dan birçok ekip de yer aldı.

Gösteriyi yaklaşık 250 bin kişi izledi. SOLOTÜRK, performansını alkışlar eşliğinde sunarken, Türk pilotlarının gösterisi İngilizce ve Flamanca açıklamalarla desteklendi. Bu sayede izleyicilerin, zorlu manevraları daha iyi anlamaları sağlandı. Gösteriyi izleyenler, akrobasi hareketlerini cep telefonlarıyla kaydetti.

Gösterinin ardından, SOLOTÜRK standı önünde toplanan yüzlerce seyirci, Türk pilotlardan imza alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Ayrıca, SOLOTÜRK, F-16 uçaklarının 50. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen formasyon uçuşuna da katıldı. Bu etkinlik, hem Türk Hava Kuvvetleri için hem de katılımcılar için unutulmaz anlar yaşattı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.