Tuna Nehri'nde tekne kazası: Ölü ve kayıplar var!

Tuna Nehri'nde tekne kazası: Ölü ve kayıplar var!
Macaristan'ın kuzeyindeki Tuna Nehri üzerinde bir yolcu gemisi ile bir motorlu tekne çarpıştı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi kayıplara karıştı.

Macaristan'ın kuzeyindeki Tuna Nehri üzerinde bir yolcu gemisi ile bir motorlu tekne çarpıştı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybederken 5 kişi kayboldu.

MACAR POLİSİ DUYURDU

Macar polisi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, ülkenin kuzeyinde Tuna Nehri üzerinde bir yolcu gemisi ile bir motorlu teknenin çarpışması sonucu iki kişinin öldüğünü ve beş kişinin de kayıplara karıştığını kaydetti.

Yardım ve kurtarma ekipleri, 5 tekne, bir helikopter ve çok sayıda insansız hava aracıyla desteklenen  geç saatlere kadar hayatta kalanları arama çalışmalarını sürdürdü.

KARAR'ın haberine göre, yetkililer, başkent Budapeşte'nin yakınlarındaki Veroce köyü civarında başından yaralanmış bir adamın gözülemlendiğini belirledi.

Polisin bölgede sürdürdüğü arama çalışmalarının sonucunda bir erkek ve bir kadının cesetlerinin yanı sıra, kıyıya yakın bir bölgede hasarlı motorlu tekne de bulundu.

Öte yandan kayıp 5 kişiyi arama-kurtarma çalışmaları aralıksız devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.