Ünlü kuruyemiş markası için uyarı! Hemen iade edin çağrısı yapıldı

Ünlü kuruyemiş markası için uyarı! Hemen iade edin çağrısı yapıldı
Ünlü Türk kuruyemiş markasından şok haber! Uyarı yayınlandı. Hemen iade edin çağrısı yapıldı...

Ünlü Türk kuruyemiş markası Hasret Kuruyemiş, Almanya'da sağlık konusundaki eksikliklerinden dolayı büyük bir geri çağırma operasyonu ile karşı karşıya kaldı. Alman basınında yer alan haberlere göre, Hasret Kuruyemiş'in cips ve baharatlı leblebi ürünleri, alerjisi olan tüketicilere yönelik uyarı etiketlerinin eksik olması nedeniyle tüm marketlerden toplatılıyor. 

ALERJİ UYARILARI EKSİK 

Kamu Son Haber'in Alman basınından aktardığına göre, Hasret Kuruyemiş'in cips ve baharatlı leblebi ürünlerinin etiketlerinde alerji uyarılarının eksik olduğu tespit edildi. Bu durum, alerjisi olan tüketiciler için ciddi sağlık riskleri oluşturabileceği gerekçesiyle Almanya’daki gıda denetim kurumları tarafından hızlı bir şekilde harekete geçilmesine neden oldu. Toplatma kararı, ürünlerin son kullanma tarihi 22 Şubat 2025 olan ve parti numarası 02/2023 olan 200 gramlık paketler için geçerli. 

240712-21-by-kichererbsen-bild1.jpg

GERİ ÇAĞIRMA VE İADE SÜRECİ 

Konuya ilişkin yapılan resmi açıklamada, tüketicilerin bu ürünleri kesinlikle tüketmemesi gerektiği vurgulandı. Yanlış etiketleme nedeniyle geri çağrılan ürünlerin, fatura ibraz etmeksizin marketlere iade edilerek satın alma ücretlerinin geri alınabileceği belirtildi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.