Venezuela başkanı Maduro canlı yayında WhatsApp'ı sildi

Venezuela başkanı Maduro canlı yayında WhatsApp'ı sildi
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, katıldığı bir televizyon programında kendi telefonundan Whatsapp uygulamasını kameralara göstererek sildiğini söyledi.

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Madurobaşkent Caracas'ta katıldığı bir televizyon programında, canlı yayında WhatsApp uygulamasını sildi. Maduronun bu hamlesi vatandaşlarını şaşırttı. Venezuela halkına da aynısını yapmaları çağrısında bulundu.

MADURO:BARIŞ İSTİYOR MUSUNUZ? WAHTSAPP'I SİLİN 

Maduro, WhatsApp üzerinden askerlere, polislere ve toplum liderlerine yönelik tehditlerin arttığını ve bu durumun ülke güvenliğini tehdit ettiğini belirtti. "Venezuelalı aileler, gençler, yurtsever erkekler ve kadınlar, barış istiyor musunuz? WhatsApp'tan kurtuldum. WhatsApp'ı silin, çünkü tüm Venezuela'nın listesini Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçılarına ve emperyalizme verdi" dedi.Devlet Başkanı, WhatsApp yerine daha güvenli bulduğu Telegram ve WeChat uygulamalarını kullanmalarını tavsiye etti. "WhatsApp'a hayır. Telegram ve WeChat'ı tavsiye ediyorum" diyerek, alternatif uygulamalara yönlendirme yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.