Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri hesaplara yatırılıyor

Aile ve Gençlik Fonu ödemeleri hesaplara yatırılıyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı nedeniyle öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı. Detaylar haberimizde...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'nun ikinci etap ödemelerinin Kurban Bayramı nedeniyle öne çekildiğini ve ödemelerin bugün itibarıyla hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Bakan Göktaş, başvuru yaparak evlilik öncesi eğitim ve danışmanlık hizmetinden yararlanan ve mayıs ayı içerisinde resmi nikahlarını gerçekleştiren bin 203 çifte toplam 180 milyon 450 bin lira ödeme yapılacağını ifade etti.

FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ

Söz konusu proje kapsamında başvurusu onaylanan çiftlere 48 ay vadeli, 2 yıl geri ödemesiz 150 bin TL tutarında faizsiz kredi desteği sağlanıyor. Başvurular, 15 Şubat itibarıyla ''www.aile.gov.tr'' adresi vasıtasıyla alınmaya başlandı.

180 MİLYON 450 BİN LİRA ÖDEME

Projenin pilot uygulaması, deprem bölgesi olan Adıyaman, Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçeleri, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'da  gerçekleştiriyor. Bu bölgelerde eğitim programlarına katılıp resmi nikahı 15-30 Nisan
tarihleri arasında gerçekleşen çiftlere ilk ödemelere yapılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.