Akaryakıtta tabela değişti: Benzine indirim, LPG'ye zam! İşte güncel fiyatlar...

Akaryakıtta tabela değişti: Benzine indirim, LPG'ye zam! İşte güncel fiyatlar...
Son günlerde Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarını tekrar gündeme taşıdı. 23 Ağustos 2024 itibarıyla Türkiye genelinde akaryakıt fiyatlarında değişiklikler oldu. Benzin fiyatlarına yapılan indirim, araç sahipleri için sevindirici bir gelişme olurken, LPG’ye gelen zam, kullanıcılar için maliyetleri artırdı. İşte son güncellemeler ve detaylar…

Türkiye genelinde akaryakıt fiyatları 23 Ağustos 2024 itibarıyla güncellendi. Son dönemde dalgalanan fiyatlar, akaryakıt kullanıcılarının en çok merak ettiği konuların başında geliyor.

Dün gece itibarıyla benzine 1 lira 46 kuruşluk indirim yapıldı. Bu indirim, benzin kullanan sürücüleri memnun ederken, motorin kullanıcıları için de bir indirim beklentisi doğdu. Ancak LPG kullanıcıları, bu süreçte fiyat artışıyla karşılaştı.

BENZİNDE 1 LİRA 46 KURUŞLUK İNDİRİM

Benzin kullanıcıları için sevindirici haber dün gece geldi. Benzine 1 lira 46 kuruşluk bir indirim yapıldı. Bu indirim, araç sahiplerinin yüzünü güldürürken motorin kullanıcıları için de bir indirim haberi gecikmedi. Ancak LPG kullanıcıları ise fiyat artışıyla karşılaştı.

MOTORİNE İNDİRİM KAPIDA

Cumayı cumartesiye bağlayan gece motorin fiyatlarında 91 kuruşluk bir indirim yapılması bekleniyor. Bu indirim sonrası motorin fiyatlarının Ankara’da 43.43 TL’ye, İstanbul’da 43.02 TL’ye, İzmir’de ise 43.95 TL’ye kadar gerilemesi öngörülüyor. Uzun yol yapan sürücüler için bu indirim, ciddi bir rahatlama sağlayacak.

LPG KULLANICILARINA KÖTÜ HABER

LPG otogaz fiyatlarına ise 42 kuruşluk bir zam geliyor. Zam sonrası LPG’nin ortalama fiyatı 23.3 TL olacak. Bu artış, LPG kullanan sürücüler için bütçelerinde ek yük anlamına geliyor. Son dönemde artan maliyetler, otogaz kullanıcılarını zor durumda bırakıyor.

İL İL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI (AVRUPA)

Benzin: 43,20 TL

Motorin: 43.94 TL

LPG (Otogaz): 23,23 TL

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI (ANADOLU)

Benzin: 43,09 TL

Motorin: 43.87 TL

LPG (Otogaz): 22,69 TL

ANKARA AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 43,51 TL

Motorin: 44.35 TL

LPG (Otogaz): 23,24 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

Benzin: 44,01 TL

Motorin: 44.87 TL

LPG (Otogaz): 22.99 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.