Altın yatırımcıları rahat bir nefes alacak! O tarihte 3.300 TL olacak

Altın yatırımcıları rahat bir nefes alacak! O tarihte 3.300 TL olacak
Altın fiyatlarındaki düşüşe odaklanan yatırımcıya rahat bir nefes aldıracak tahmin geldi. O tarihte altın fiyatları 3.300 liraya yükselecek. İşte tüm detaylar..

Uzmanların dilinden düşmeyen altın fiyatlarındaki düşüşün ardından rekor tahmin geldi. O tarihte gram altının 3.300 TL'ye yükseleceği paylaşıldı. Yatırımcıların gündeminde yer alan yeni tahmine dair tüm detaylar...

ALTIN NE ZAMAN YÜKSELECEK?

Altın piyasasındaki dalgalanmalar sürüyor. Piyasadaki dalgalanmaları yakından takip eden yatırımcılara müjdeli haber geldi. Düşüşün ardından 3300 TL tahmini yatırımcıları heyacanlandırdı. Günlerdir gündemde yer alan 'Altın en zaman yükselecek?" sorusu cevap buldu. 

Orta Doğu'da yaşanan gerginliklerin ardından rekor kıran gram altında yeniden yükseliş için tarih verildi. Bu kez tahmin kuyumculardan geldi. Peki, altın hangi tarihte yükselecek?

1200X627 Son Dakika Canli Altin Fiyatlari Surpriz Hareketlilikte 15 Ocak 22 Ayar Bilezik Gram Ve Ceyrek Altin Fiyatlari Bugun Ne Kadar Kac Para 1610682619637 (1)

ALTIN YATIRIMCISINA UYARI

Altın piyasasıyla yakından ilgilenen kuyumcu esnafı Besim Çolak, altın yatırımcılarına müjdeyi verdi. Altın yatırımı güvenilir liman olarak nitelendirilirken Çolak'ın açıklamalarına göre, uzun soluklu yatırımcılardan birisidir. Uzun vadede zarar ettirmediğini söyleyen Çolak, altın fiyatlarının daima yükseleceğinden bahsetti. Piyasada inişli çıkışlı anların her zaman yaşandığını vurgulayarak, ani kararlar için altın yatırımcısını uyardı. 

Kısa vadede altın yatırımı yapanlara seslenen Çolak, "Kısa vadeli altın yatırımı yapıp para kazanma çabası içinde olanlar boşa uğraşırlar. O yüzden biz bekleyin diyoruz.” ifadelerini kullandı.

0X0 Altin Fiyatlari 17 Haziran 2023 Gram Altin Ceyrek Cumhuriyet Altini Ve 22 Ayar Bilezik Bugun Ne Kadar Kac Tl 1686983249432 (2)

GRAM ALTINDA REKOR TAHMİN

Finans Analisti İslam Memiş'in de dediği gibi Çolak'ta her düşüşün bir alım fırsatı olduğunun altını çizdi. Bunun nedeni olarak ise, altın piyasasında yükseklerden yaşanan bir düşüşün tekrardan aynı yüksekliğe ulaşacağını belirtti. Gram altında 2.740 TL'nin görüldüğünü söyleyen Çolak yıl sonu tahmininde bulundu. Besim Çolak yıl sonu tahminini şu şekilde açıkladı;

Gram altın için yıl sonu fiyat beklentimiz 3.300 TL’dir. Bugün altın alanlar yıl sonunda elde edecekleri kazancı hesapladıklarında ne kadar iyi bir iş yaptıklarını o zaman görecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.