Altında bu detaya dikkat! Selçuk Geçer'den kritik uyarı

Altında bu detaya dikkat! Selçuk Geçer'den kritik uyarı
Altına yatırım yapanların beklediği uyarı geldi. Selçuk Geçer, altın fiyatlarındaki düşüşe dikkat çekerek değerlendirdi. İşte tüm detaylar...

Altın fiyatları hızlı bir yükselişin ardından resmen çakıldı. Ekonomistler yönünü altına çevirirken milyonların beklediği açıklama Selçuk Geçer'den geldi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer kritik uyarılarda bulundu.

ALTIN NEDEN DÜŞÜYOR?

Altın yatırımcısına kritik uyarıda bulunan Selçuk Geçer dalgalanmalardan bahsetti. Son dönemlerde hızlı yükselişler yaşayan altın tarafında hızlı düşüşler görülüyor. Yatırımcıların kazanç sağlamak için yaptığı yatırım ters tepti. Geçer'in açıklamalarına göre, İsrail ile İran arasında çıkan savaşın ardından güvenli liman altında talep hızla artarken fiyat da aynı orantıda yükseldi. Ons altın 2 bin 417 dolara yükselerek rekor kırsada günümüzde 2 bin 364 dolara geriledi. Geçer, altın fiyatlarındaki gerilemeyi, gerilimin azalmasına bağladı.

1620474

SATMAK İÇİN İYİ FIRSAT!

Ons altındaki gerilemenin ardından gram altın fiyatları 2 bin 552 liradan, 2 bin 463 liraya kadar gerileme kaydetti. Yatırımcıyı tedirgin eden bu düşüşlerin ardından yeni görüşlerini paylaştı.

ICRYPEX CEO'su Gökalp ile ünlü ekonomist Selçuk Geçer altın tarafını birlikte ele aldı. Altının fazla şiştiğini işaret eden İçer, yatırımcıya dikkatli olması konusunda uyardı. Altındaki satış baskısından bahseden Geçer, İçer'in açıklamasına ek olarak "Altın çok yükseldi. Artık satmak için iyi bir fırsat olarak görüyorum” sözlerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.