Altında sert düşüşü yolda! Ekonomist Selçuk Geçer uyardı: O rakamlara düşebilir

Altında sert düşüşü yolda! Ekonomist Selçuk Geçer uyardı: O rakamlara düşebilir
Piyasanın güvenilir isimlerinden Selçuk Geçer, yatırımcıları uyardı. Altında sert düşüşün yolda olduğunu söyleyen ekonomist, rakam verdi. İşte o rakamlar...

Elindeki nakiti değerlendirmek için altına yönelen yatırımcıya kötü haber geldi. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den altın yatırımcısına uyarı yapıldı. Altın fiyatlarındaki düşüşü işaret eden Geçer, rakam vererek paylaştı. İşte tüm detaylar...

DÖVİZDEKİ DÜŞÜŞÜN NEDENİ BELLİ OLDU

Yatırım gündeminde piyasayı değerlendiren Selçuk Geçer'den kritik açıklamalar geldi. Yatırımcıların elinde bulunan varlıkları farklı alternatiflerde değerlendirdiğini söyleyen ekonomist, altın tarafındaki dalgalanmalara dikkat çekti. Milyonlarca yatırımcının beklediği açıklamada 'dikkatli olun' çağrısı yaptı. Döviz tarafındaki durgunluğun, TCMB (Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası) faiz oranını yüzde 50'ye çekmesinden kaynaklandığını söyledi. Dolar son bir aydır 32 TL seviyelerinde dalgalanıyor.

081120203332 41

ALTINDA DÜŞÜŞ TRENDİ SÜRÜYOR

Dünya piyasasında dalgalanmaların yaşandığı görülürken, bitcoin tarafında sert düşüşler görüldü. Son olarak 74 bin dolara yükselen bitcoin, rekorun ardından 56 bin dolara iğne attı. Sert düşüşün ardından toparlama sürecine giren bitcoin anlık olarak 62 bin dolar seviyelerinde yer alıyor.

Jeopolitik risklerin artmasıyla hızla yükselen ons altın ise son dönemde yeniden düşüş trendine başladı. Ons altın 2 bin 437 dolar ile rekora koşarken, anlık olarak 2 bin 319 seviyelerinde işlem görüyor.

1318096

O SEVİYELERİN DE ALTINA DÜŞECEK

Piyasadaki dalgalanmaları değerlendiren ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den yatırımcıya uyarılar geldi. Altın tarafında merak edilenleri cevaplayan Geçer, düşüşlere karşı uyardı. Ons altının 2 bin dolar seviyesinin de gerisine düşeceğini öngören ekonomist Geçer, olağanüstü bir tabloyla karşı karşıya kalma ihtimaline değindi.

Beklenilen tablonun yaşanması halinde ekonomi ile ilgili rakamlarda ciddi bozulmalar görüleceğini söyleyerek, "Hatta faiz artırımları konuşulmaya başlandığını da görürsek o zaman altındaki geri çekilme 1900'lü seviyelere bile gidebilir, dikkatli olun” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.