Artık masrafsız! 7 bankadan büyük proje

Artık masrafsız! 7 bankadan büyük proje
Türkiye'de 7 kamu bankası, ATM hizmetlerini tek bir platformda birleştirerek yeni bir projeye imza attı. TBB Yönetim Kurulu Başkanı Çakar, "Sektördeki 7 bankanın (Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT) işbirliğiyle TAM'ın hayata geçirmekten dolayı çok büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı, 7 bankanın işbirliğiyle hayata geçirilen Türkiye'nin ATM Merkezi projesinin lansmanında memnuniyetini ifade etti.

TAM platformuna dahil olan bankaların, ülkedeki ATM sayısının yüzde 36'sını oluşturduğu ve işlemlerin yüzde 40'ını gerçekleştirdiği belirtildi. Bu proje, bankaların operasyonel maliyetlerini azaltacak ve müşterilere daha iyi hizmet sunacak. Söz konusu projeye, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT'nin katılım sağlayacağı belirtildi.

YAKIN GELECEKTE DAHA FAZLA ATM'YE ERİŞİM SAĞLANACAK

Bileşim AŞ Genel Müdürü, projenin müşterilere masrafsız ve komisyonsuz işlem yapma imkanı sağlayacağını vurguladı. Platformun teknolojik altyapısı, diğer bankaları da kapsayacak şekilde tasarlandı ve yakın gelecekte daha fazla ATM'ye erişim sağlanacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.