DenizBank’tan çiftçilere destek! 3 milyon TL kredi kampanyası

DenizBank’tan çiftçilere destek! 3 milyon TL kredi kampanyası
DenizBank, Dünya Çiftçiler Günü’ne özel kampanya düzenledi! Çiftçilere özel 3 milyon TL kredi kampanyası! İşte kampanya detayları...

DenizBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü'ne özel bir kampanya düzenleyerek çiftçilerin yüzünü güldürdü. Tarım sektöründe önemli bir yere sahip olan DenizBank, çiftçilere özel sunduğu avantajlarla büyük ilgi gördü. İnovatif ürünleriyle tanınan banka, üretici kartı ile mobil bankacılık uygulaması Mobildeniz üzerinden 3 aya kadar faizsiz 20.000 TL nakit avans fırsatı sunuyor. 

3 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ 

Özellikle tarım sektörüne yönelik bir ilk olan bu kampanya kapsamında, üretici kart sahipleri mayıs sonuna kadar anlaşmalı iş yerlerinden yapacakları alışverişlerde 5 ay vadeli ödeme imkanından da faydalanabilecekler. Bankaya gitmeye gerek kalmadan Mobildeniz üzerinden yapılan başvurularla 3 milyon TL'ye kadar kredi desteği sağlanıyor. 

DenizBank KOBİ Bankacılığı, Tarım Bankacılığı ve Kamu Finansmanı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Engin Eskiduman, yaptığı açıklamada, DenizBank'ın Türkiye'nin en ücra köşelerinde dahi çiftçilerle buluştuğunu ve tarım sektörüne olan desteğini 20 yılı aşkın süredir sürdürdüğünü belirtti. Eskiduman, bankanın tarım sektöründe 66.2 milyar TL kredi kullandırdığını ve 4 milyonu aşkın çiftçi müşterisine hizmet verdiğini ifade ederek şu ifadeleri kullandı: “20 yılı aşkın sürede ulaştığımız 66.2 Milyar TL kredi ve kırsalda yaşamını sürdüren 4 milyonu aşkın müşterimiz ile özel bankalar arasında yüzde 42.5 pazar payına sahibiz. 2023 yılı itibarıyla, tarımsal üretimin başrolde olduğu kırsal bölgelerde Türkiye’de ilk ve alanında tek bir yapılanma kurduk; hem tarımsal üretim yapan hem de çiftçilere ürün ya da hizmet satan farklı sektörlerden müşterilerimizin ihtiyaçlarını tek elden karşılamak üzere Dinamik Şube modelini hayata geçirdik. Bu şubelerimizdeki portföy yöneticilerimiz, çiftçimizle beraber, geliri tarıma bağlı olan esnafımıza, ihracatçımıza, turizmcimize; kısacası şubemizin kapısından giren herkese hizmet veriyor. 20 yılı aşkın süredir sürdürdüğümüz desteğimizi, yüzlerce çalışanımız ve çiftçiyi merkeze alan dinamik şube yapımızla, ülkemizin dört yanında üretimin sekteye uğramaması için aralıksız devam ettireceğiz. Emekleriyle tarım ekosistemini ayakta tutan çiftçilerimizin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyoruz” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.