Doğal gaz faturalarında yeni dönem

Doğal gaz faturalarında yeni dönem
Doğal gaz faturalarında yeni düzenleme geliyor. Yeni dönemde fiyatlama tarifesi değişecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın ortak çalışması paylaşıldı. İşte ayrtıntılar...

Doğal gaz faturalarında yeni dönem başlıyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kapsamlı bir çalışma hazırlıyor. Buna göre gelire göre fatura fiyatlandırması ele alınacak.

FATURADA YENİ DÖNEM

Son birkaç yıldır ülkemizde etkisini gösteren yüksen enflasyon ve hayat pahalılığı, özellikle kış aylarında doğal gaz faturasıyla birleşince ikiye katlanıyor. 

BAKANLIK'TAN FATURA DESTEĞİ

Geçim sıkıntısı çeken yoksul kesimler için bakanlık doğal gazda yeni bir düzenleme yapmaya hazırlanıyor.Buna göre vatandaşlar hane gelirine göre ödeme yapacak. 

GELİRE GÖRE HESAPLAMA YAPILACAK

Üç bakanlığın koordineli olarak yürüttüğü çalışmaya göre düşük ve yüksek gelirli olan vatandaşlar arasında farkı bir ücret tarifesi uygulanacak. Kademeli fiyat uygulaması hane gelirine göre hesaplanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.