Emekliler artık tek telefonla ulaşabilecek! Emeklilere özel hizmet başlıyor

Emekliler artık tek telefonla ulaşabilecek! Emeklilere özel hizmet başlıyor
Emeklilere özel hizmet başlıyor! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Yeni düzenlemeler arasında o da var...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Emekliler Yılı olarak adlandırılan bu yılda emekliler için çalışmaların devam ettiğini belirterek yeni düzenlemeleri açıkladı. Emekliler bu yeni düzenlemelerle kendisini çok daha özel hissedecek. Artık SGK emeklilere özel hizmetler sunacak. Tek telefonla ulaşabilecekler. 

EMEKLİLERİN HAYAT KALİTESİNİ ARTIRACAK ARZ ODAKLI HİZMET 

Emekliler Yılı olarak ilan edilen bu yılda, emeklilere yönelik pek çok imkanın çeşitlenerek artacağını ifade eden Işıkhan, SGK’nin yeni bir hizmet modeline geçtiğini açıkladı. "Sosyal Güvenlik Kurumunu yeni bir hizmet modeline taşıyoruz. Nedir bu yeni model? Bildiğiniz gibi SGK, emekliler açısından sadece maaş ve ikramiye ödeyen teknik bir kurumdu. Artık SGK'yi sosyal açıdan da emeklilerimize hizmet verecek, gerçek anlamda emeklilerimizi SGK'ye paydaş yapacak, sosyal yönü de olan bir kurum haline dönüştürüyoruz. SGK'yi emeklilerimizin hayat kalitesini artıracak arz odaklı hizmetlerle dinamik bir yapıya kavuşturuyoruz. Bu model kapsamında emeklilerimize yönelik sağlık hizmetlerinden sosyal faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede hizmetler sunulacak." dedi. 

TEKNOLOJİK ÇÖZÜMLER VE YENİ İLETİŞİM PLATFORMU 

Emeklilerin talep ve beklentilerini doğrudan iletebilecekleri bir iletişim platformu kurulacağını belirten Işıkhan, emeklilerin tek telefonla SGK danışmanlarına ulaşabileceğini söyledi. Emeklilerin yaşamlarını kolaylaştıracak teknolojik çözümler devreye alınacak ve yeni hizmetlerin duyurulması için "emekliler.gov.tr" internet sitesi kısa sürede erişime açılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.