Geçen hafta en çok kazandıran yatırım açıklandı! En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar, borsa, euro...

Geçen hafta en çok kazandıran yatırım açıklandı! En çok hangi yatırım aracı kazandırdı? Altın, dolar, borsa, euro...
Yatırımcıların merakla beklediği yatırım araçlarından en çok kazandıran açıklandı. Geçen hafta en çok o yatırım aracı kazandırmış! Altın, dolar, borsa, euro...

Geçen hafta yatırımcılar için kazançlı bir dönem oldu. Altın ve döviz kurlarında kaydedilen artışlar, yatırımcılara önemli getiriler sağladı. 

ALTIN FİYATLARINDA YÜKSEK ARTIŞ 

Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı, geçtiğimiz hafta yüzde 2,57 oranında bir artış göstererek 2.595 liraya tırmandı. Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise yüzde 3,13 artışla 17.120 liraya çıktı. Çeyrek altının satış fiyatı da 4.150 liradan 4.290 liraya çıkarak yatırımcıların ilgisini çekmeye devam etti. 

Haftanın kazandıran yatırım araçları belli oldu

DÖVİZ KURLARINDAKİ HAREKETLİLİK 

Döviz kurlarında da dikkat çekici artışlar gözlemlendi. ABD Doları yüzde 0,69 değer kazanarak 33,1940 liraya yükselirken, euro yüzde 1,15 artışla 36,2200 liraya çıktı.  

YATIRIM FONLARINDA KIYMETLİ MADENLER ÖNE ÇIKIYOR 

Yatırım fonları bu hafta yüzde 0,40 değer kazanırken, emeklilik fonları da yüzde 0,39 oranında artış gösterdi. Kategoriler arasında ise en yüksek kazancı yüzde 3,61 ile "Kıymetli Maden" fonları sağladı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.