Gelinlik hayali kuranlar! Artık denerken ücret ödeyeceksiniz: Gelinlik denemeden bir kez daha düşüneceksiniz

Gelinlik hayali kuranlar! Artık denerken ücret ödeyeceksiniz: Gelinlik denemeden bir kez daha düşüneceksiniz
Düğün sezonunun gelmesiyle birlikte gelinlik mağazaları dolup taşmaya başladı. Ancak yeni bir düzenleme geliyor! Artık gelinlik denemek ücretli olacak...

Haziran ayıyla birlikte düğün ve nikah sezonunun açılması, gelinlik provası yapanların sayısında da artışa neden oldu. Sadece evlenecek olanlar değil, gelinlik giymeyi merak edenler de prova yapmak için mağazalara akın ediyor. Bu yoğun talep nedeniyle gelinlik denemeleri artık ücretli olacak. 

GELİNLİK DENEMELERİ ÜCRETLİ OLUYOR 

NTV'de yer alan habere göre, Ankara Terziler ve Konfeksiyoncular Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhittin Köksal, gelinlik denemelerinden ücret alınacağını söyledi. Köksal, bu uygulamanın hem esnaflar hem de müşteriler için önemli bir düzenleme olduğunu belirtti. 

ÜCRET FİYATTAN DÜŞÜLECEK 

Bazı esnaflar gelinlik denemelerinin ücretli olmasını doğru bulurken, bazıları ise müşteri kaybına neden olabileceğini düşünüyor. Ancak uygulamanın önemli bir detayı, deneme ücreti alınan gelinliğin satın alınması durumunda, ödemenin gelinlik fiyatından düşülecek olması. Bu sayede müşteriler, deneme ücretini bir tür kapora olarak değerlendirebilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.