İmamoğlu'nun danışmanından Şimşek açıklaması: Dedikoduları koltuğunda gözü olan iktidar unsurları çıkardı

İmamoğlu'nun danışmanından Şimşek açıklaması:  Dedikoduları koltuğunda gözü olan iktidar unsurları çıkardı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ekonomist Serkan Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, istifa edeceğine dair iddialar ortaya atılan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i açıkça desteklemesi gerektiğini söyledi.

Bakan Mehmet Şimşek'in görevi bırakacağı ileri sürülmüş, İletişim Başkanlığı ve bizzat Mehmet Şimşek iddiaları yalanlamıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı ekonomist Serkan Özcan konuya ilişkin sosyal medya hesabında bir mesaj yayımladı. Özcan'ın açıklaması şöyle:

"Sn.Mehmet Şimşek ile ilgili dedikoduların 'ülke batarsa batsın' diye düşünen müzmin muhaliflerden çok, Sn.Bakan’ın koltuğunda gözü olan bazı iktidar unsurları tarafından çıkarıldığını düşünüyorum. Çünkü dedikoduya ve itibar suikastine fazlasıyla alıştılar.

'ŞİMŞEK'İ ÖNCEKİ İDARECİLERLE KIYASLAMAK AYIPTIR'

Uygulanan program; sadece yüksek faize dayanan, diğer iktisadi alanlarda cılız kalan, başta hukuk olmak üzere ekonomi dışı alanlarda gerekli değişiklikleri içermeyen bir programdır. Ancak uyguladığı programın eksikliklerine rağmen, Sn.Şimşek’i müktesebat olarak Berat Albayrak, Şahap Kavcıoğlu ve Nurettin Nebati gibi kendinden önceki idarecilerle kıyas etmek dahi büyük bir ayıptır.

O nedenle çağrımı yineleyerek, hiç vakit kaybetmeden Sn.Cumhurbaşkanı’nın kamuoyu önünde Sn. Şimşek’i ve ekibini açıkça desteklemesini öneriyorum.

Bu çağrım kırılgan dengelere sahip ülke ekonomisinin geleceği için tercih değil bir zarurettir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.