İslam Memiş'ten altın uyarısı geldi! Dananın kuyruğu kopacak: Sert dalgalanmalara hazır olun!

İslam Memiş'ten altın uyarısı geldi! Dananın kuyruğu kopacak: Sert dalgalanmalara hazır olun!
Altın yatırımcılarına seslenen İslam Memiş, sert dalgalanmaları işaret ederek uyardı. O tarihten itibaren dananın kuyruğu kopacak. İşte o tarih...

ABD Merkez Bankası (FED) Başkanı Jerome Powell açıklamalarını işaret eden Memiş yatırımcıyı uyardı. Kritik bilgiler paylaşacağını söyleyerek, altın piyasasında kartların yeniden dağıtılacağını vurguladı. Altın yatırımcısına seslenen Memiş, önlemlerin alınması hakkında uyardı.

DANANIN KUYRUĞU KOPACAK

Altın piyasasını belirleyecek açıklamalar için o tarihi işare teden Memiş, yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini paylaştı. ABD enflasyon verilerinin paylaşılacağı o tarih için Finans Analisti İslam Memiş, 'Dananın kuyruğu kopacak' ifadelerini kullandı. Altın fiyatlarındaki dalgalanmayı işaret eden Memiş, dengelerin değişeceğinden bahsetti.

Bob5 4L Q A

TEDBİRİNİZİ ALIN

Altında kritik günün yarın olduğunu söyleyen İslam Memiş, FED'in faiz oranlarının yüksek kalmasının etkilerinden bahsetti. İstihdam piyasası ve ekonomik anlamda risklerden endişelenen Memiş, sıradaki politika hamlesi hakkında faiz artışının olası olmadığın vurguladı. İhtimallerin yüzde 50'ye 50 olduğunu işaret eden Memiş, "Neden? Çünkü piyasa merkez bankalarının kontrolünde. Serbest piyasa fiyatlaması yok. Oyalamaya devam edecekler. Bu ortamda kısa vadeli pozisyon almak yürek ister! Perşembe günü dananın kuyruğu kopacak! Ona göre tedbir alırsınız." sözlerini kullandı.

SERT DALGALANMALAR OLABİLİR

Perşembe günü ve cuma günü açıklanacak enflasyon verilerini değerlendiren Memiş, sert dalgalanmalar olabileceğini söyledi. Aşağı ya da yukarı yönlü sert bir kırılma beklediğini belirterek, hangi yönde olacağının belirsiz olduğunu öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.