Merakla beklenen tarih açıklandı! Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Merakla beklenen tarih açıklandı! Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?
Milyonlarca emeklinin merakla beklediği tarih belli oldu. Kurban Bayramı emekli ikramiyeleri o tarihte yatıyor...

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği ikramiye ödeme tarihleri belli oldu. Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...  

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE KADAR YATACAK? 

Kurban Bayramı'na az bir süre kala milyonlarca emeklinin gündeminde ikramiye konusu yer alıyor. SGK tarafından emeklilere ödenecek bayram ikramiyesine dair detaylar netleşti. Kurban Bayramı'nda emekli ve hak sahiplerine yapılacak ikramiye ödemesinin tarihleri açıklandı. 2018 yılında başlayan bu uygulama ilk olarak 1000 TL olarak belirlenmişken, bugün itibarıyla emeklilere 3000 TL ikramiye ödeniyor. 

KURBAN BAYRAMI İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK? 

Emeklilerin beklediği bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılması bekleniyor. Bu yıl Kurban Bayramı, 16 - 19 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek. Verilen bilgilere göre, ikramiyelerin 15 Haziran Cumartesi günü öncesinde emeklilerin hesaplarına yatırılması planlanıyor. 

Bayram ikramiyeleri, emeklilere ek gelir sağlarken, SGK'nın ödediği miktarlar dikkat çekiyor. SGK, Ramazan Bayramı'nda 15,3 milyon emekli vatandaşa toplamda 41,3 milyar lira ikramiye ödemesi gerçekleştirdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.