O ilde dolmuş ve servis ücretlerine zam! Cep yakan fiyatlar duyuruldu

O ilde dolmuş ve servis ücretlerine zam! Cep yakan fiyatlar duyuruldu
O ilimizde dolmuş ve servis ücretlerine gelen zamlar duyuruldu. Zamlı ücretler cep yakaca...

Giresun’da okul servis ve dolmuş ücretlerine zam yapıldığı duyuruldu. Giresun Belediye Meclisi'nin son oturumunda alınan kararla, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için yeni fiyatlar belirlendi. Bu zam kararı, hem sivil yolcuları hem de öğrencileri kapsayacak şekilde düzenlendi.

SİVİL VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİNDE ARTIŞ

Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla alınan karara göre, sivil yolcu ücreti 14 TL’den 20 TL’ye, öğrenci ücreti ise 10 TL’den 14 TL’ye yükseldi. Ayrıca, şehir merkezine uzak olan Samanlık Kıranı, Kayadibi, Behsat ve Camili Köyü gibi bölgelerde dolmuş ücretleri 22 TL’ye çıktı. Yeni tarifelerin gelecek haftadan itibaren uygulanmaya başlanması bekleniyor.

OKUL SERVİS ÜCRETLERİ GÜNCELLENDİ

Öğrenci servis ücretlerinde de belirgin artışlar yaşandı. Giresun Belediye Meclisi’nin yaptığı toplantıda, 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için güncel servis tarifeleri belirlendi ve velilere duyuruldu. Yeni tarife, ilköğretim ve lise öğrencileri için şehir merkezindeki okullara 300 TL, Buluncak Anadolu Lisesi ve Keşap Anadolu Lisesi için ise 550 TL olarak açıklandı. Ayrıca, ilköğretim, kreş ve anaokuluna giden öğrenciler için yardımcı personel hizmetine ek olarak 100 TL ücret uygulanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.