Serinlemek isteyenler zamlı fiyatı ödeyecek! Soğuk içeceklere bir zam daha...

Serinlemek isteyenler zamlı fiyatı ödeyecek! Soğuk içeceklere bir zam daha...
Soğuk içeceklere bir zam daha geldi. Zam fırtınası serinlemek isteyenleri de vurdu. Serinlemek isteyen zamlı fiyatı ödeyecek. İşte zamlı fiyatlar...

Türkiye'de yoğun bir şekilde tüketilek Coca Cola'ya gelen zam sonrasında bir zam daha geldi. Gazlı ve meyve suyuna gelen zam paylaşıldı. Bu yaz serinlemek isteyen vatandaşlar zamlı fiyatları ödeyecek. İşte güncel fiyatlar...

SICAK HAVA ZAMMI GETİRDİ

Soğuk içeceklere gelen zammı Tekel Bayiler Yardımlaşma Derneği'nin Başkanı Erol Dündar duyurdu. Havaların ısındığı günlerde gelen zammı duyurarak tüketicilerin dikkatini çekti. Son olarak Coca Cola'ya gelen zammın ardından diğer markaların ürünlerine de zam yapıldı. Gelen zamların ardından güncel fiyatlar paylaşıldı.

Gazli Icecek1 Scaled

10 TL ZAM GELDİ

Sosyal medya hesabı üzerinden zam haberini paylaşan Dündar, Schwepps, Fanta ve Sprite gibi gazlı içeceklere zam geldiğini duyurdu. Zam listesine göre, 1 Haziran 2024 tarihinden itibaren My Cooke, Fanta, Sprite 35 TL'den 10 TL zamlanarak 45 TL'ye yükseldi.

5 Haziran 2024 tarihinden itibaren ise 330 ML'lik Cappy 30 TL'den, 200 ML'lik Cappy 10 TL'den, 33 ML'lik Fuse Tea 30 TL'den satışa sunulacak.

İŞTE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Icecekler1

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.