Sigara bıraktıran zamlar yola çıktı! Erol Dündar tarih vererek açıkladı: 4-5 TL birden gelecek!

Sigara bıraktıran zamlar yola çıktı! Erol Dündar tarih vererek açıkladı: 4-5 TL birden gelecek!
Tekel Bayiler Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sigara fiyatlarındaki yeni zammı duyurdu. Tarih vererek 4-5 TL'lik zammı işaret etti. İşte o tarih...

Sigara fiyatlarında bıraktıran zamlar yeniden gündeme geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, tarih vererek kötü haberi paylaştı. Sigara fiyatlarına yeni zam yola çıktı. İşte o tarihte gelecek...

SİGARAYA BİR ZAM DAHA YAPILACAK

3 Temmuz’da Yurt İçi Üretici Fiyatları Endeksi’nin açıklanmasıyla birlikte, ÖTV artışları da duyurulmuştu. Gelir İdaresi Başkanlığı, sigara için 6.49 lira, benzine 1.84 lira, motorine 1.72 lira ve oto gaza 1.41 lira ÖTV zammı yapılacağını bildirmişti.

Bu artışların ardından, sigara fiyatlarına peş peşe zamlar geldi. ÖTV artışının hemen ardından sigaraya bir zam haberi daha geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Ağustos ayında sigaraya bir zam daha yapılacağını duyurdu.

1537582

4-5 TL DEĞERİNDE ZAM BEKLENİYOR

Dündar, zam oranları ve tarih hakkında bilgi verdi. Temmuz ayında yapılması gereken zam miktarının aslında 8-9 lira civarında olması gerektiğini belirten Dündar, ancak bazı grupların fiyat listelerini daha düşük bir artışla güncelleyerek diğerlerinin zamları ertelediğini ifade etti.

Dündar, "Ağustos ayında 4-5 lira civarında bir artış bekliyoruz. Şu an firmalar hazırlık aşamasında. İlk yapılması gereken 8-9 liralık zam ise aslında gereken miktardı" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.