Türkiye'nin lüks perakende markası yeme içme sektörüne giriyor! Dev şirketin ilk markası...

Türkiye'nin lüks perakende markası yeme içme sektörüne giriyor! Dev şirketin ilk markası...
Lüks moda markası alanını genişletiyor. Artık yeme içme sektöründe de o marka olacak. Türkiye'nin lüks perakende devinin ilk markası ise...

Son dönemde dünya genelinde lüks moda perakende markaları yeme içme sektörüne yönelik yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Bu trende ayak uyduran Türkiye’nin önde gelen lüks perakende markalarından Beymen, yeme içme sektörüne giriş yaptı. Beymen, Artizan Hospitality Grup isimli yeni bir iştirak kurarak, farklı konsept ve markalarla bu alanda büyümeyi hedefliyor. 

'BEYMEN İÇİN YEME İÇME YENİ BİR ALAN DEĞİL'

Beymen CEO’su Elif Çapçı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, lüks pazarda deneyimin önem kazandıkça yeme içme sektörünün de öneminin arttığını belirterek “Lüks pazarında deneyim önem kazandıkça yeme içmenin de önemi artıyor. Dünyada lüks modanın önde gelen markaları restoranlar açıyor. Kiminin otelleri var. Beymen için yeme içme yeni bir alan değil. Çok uzun yıllardır mağazalarımızda çeşitli firmalara ev sahipliği yapıyoruz. Bugün de devam ediyor. Bir süre önce bu konuya yeni bir soluk getirmek için farklı bir oluşuma gittik ve Beymen’in altında Artisan Hospitalty Grup isimli bir iştirak kurduk” dedi. 

İLK KONSEPT: BLENDER CAFE 

Artizan Hospitality Grup’un ilk konsepti Blender Cafe oldu. Yakında Galataport’ta açılması planlanan Blender Cafe’nin yanı sıra, şirketin ikinci konsepti için de çalışmalar hızla sürüyor. Beymen’in dünya çapında ünlü isimlerle çalışacağı ilk restoranı ise sonbaharda Zorlu Center’da açılacak. 

Elif Çapçı, Beymen’in yeme içme sektöründe farklı konseptlerle büyüyeceğini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi: “Önümüzdeki aylarda yeni lokasyon ve konseptleri duyacağınız hareketli bir alan olacak. Sayıdan ziyade içerik ve deneyime odaklanacağız ama farklı konseptler geliştireceğiz” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.