Uzman isimden yatırımcılara yeni öneri! Ne altın ne dolar: ‘Hızlı bir şekilde yükselebilir’

Uzman isimden yatırımcılara yeni öneri! Ne altın ne dolar: ‘Hızlı bir şekilde yükselebilir’
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak yatırımcılara yeni yatırım önerisinde bulundu. ‘Hızlı bir şekilde yükselebilir’ Ne altın ne dolar...

Yatırımcıların güvenli liman olarak devamlı altına yönelmesi üzerine Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak’tan yatırımcılara yeni bir öneri geldi. Ne altın ne dolar, bu kazandıracak! İşte Kolçak'ın yatırımcılara verdiği yeni öneriler ve piyasa değerlendirmesi... 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak, son dönemdeki piyasa hareketliliği ve ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

ALTINA KIYASLA DAHA HIZLI BİR ŞEKİLDE YÜKSELEBİLİR 

Kolçak, altın ve dolar piyasalarında yaşanan dalgalanmaların ardından yatırımcılara alternatif bir yatırım aracı önerdi. Kolçak, altının rekor seviyelerde seyretmesinin ardından değer kaybı yaşanabileceği uyarısında bulundu. Yatırımcıların dikkatini altın ve dolardan başka bir alternatif olan gümüşe çekti.

Gümüş yatırımına dikkat çeken Kolçak, "Gümüş, altına kıyasla daha hızlı bir şekilde yükselebilir çünkü altın son zamanlarda çok hızlı bir şekilde hareket etti. Gümüş ise biraz geride kaldı ve altını yakalamak için potansiyel taşıyor." dedi. Piyasa dalgalanmalarına karşı yatırımcıların dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.