Vakıfbank'tan rekor promosyon geldi! Miktarı duyan emeklinin yüzü gülüyor...

Vakıfbank'tan rekor promosyon geldi! Miktarı duyan emeklinin yüzü gülüyor...
Emekli aylıklarına gelen zam sonrasında Vakıfbank'tan rekor promosyon duyuruldu. Milyonlarca emekli yeni sözleşme için soluğu bankada aldı. İşte promosyonlar...

Kamu bankası Vakıfbank'tan, özel bankaları bile geride bırakan promosyon tutarı açıklandı. Promosyonu bol keseden dağıtan Vakıfbank, rekor rakamı paylaştı. Peki, Vakıfbank ne kadar promosyon veriyor? İşte promosyon tutarı...

EMEKLİLER SOLUĞU VAKIFBANK'TA ALIYOR

Milyonlarca emeklinin beklediği promosyon haberi Vakıfbank'tan geldi. Özel bankalardan beklerken, kamu bankası ters köşe yaptı. Emekli promosyonlarında rekor rakamı işaret edem Vakıfbank, milyonlarca emeklinin dikkatini çekti. Rakamı gören emekliler yüzü güle güle 3 yıllık taahhüttü imzalıyor. Emekliye başlattığı kampanya ile promosyon rekabetinde noktayı koyan hamleyi yaptı. 

Emeklilik Basvurusu 3-2

12 + 12 BİN TL PROMOSYON FIRSATI

Vakıfbank'a giden emeklinin hesabına 12 bin + 12 bin TL promosyon ödemesi yatırılıyor. SGK emeklilerine özel başlattığı kampanyaya dair detayları paylaştı. Emeklilere 12 bin TL promosyon ödemesine ek olarak Vakıfbank Troy Emekli Kredi Kartı ve Bankomat Kartı ile yapılacak alışverişlerde toplamda 12 bin TL'ye varan nakit ödeme fırsatını duyurdu.

Kampan 1 Temmuz - 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Maaşını Vakıfbank'a taşıyan emekliler, gerekli şartları taşıması halinde kampanyadan faydalanabilecek. Mevcut halde Vakıfbank müşşterisi olan emekliler kampanyaya dahil değildir.

Emekli Maaslari Lujg Cover

KAMPANYA ŞARTLARI

Kampanyadan faydalanmak isteyen emekliler, maaşını Vakıfbank'a taşımalı ya da yeni emekli olmuş olması gerekiyor. Vakıfbank mobil üzerinde yer alan 'Cepte Kazan' uygulamasını indirerek, Bankomat Kart ve kredi kartı için 2 ayrı kampanyaya katılım sağlaması gerekiyor. Uygulamada yer alan 'Hemen Katıl' butonuna tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.