Yatırımcıları korkutan uyarı! İslam Memiş, o yatırım aracını işaret etti: Parası olan kaybedecek

Yatırımcıları korkutan uyarı! İslam Memiş, o yatırım aracını işaret etti: Parası olan kaybedecek
Yatırımcıları korkutan uyarı kısa süre önce geldi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, o yatırım aracını işaret etti. Dikkatli olun...

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten uyarı geldi. O yatırım aracını işaret eden Memiş, dikkatli olun uyarısında bulundu. Yatırımcıları korkutan uyarıda ona yatırım yapan kaybedecek. İşte tüm detaylar...  

8 BİN DOLAR BİRDEN ARTTI

Donald Trump'ın bitcoin hakkındaki olumlu yorumlarının ardından, ABD seçimlerinde Trump’ın zaferi durumunda bitcoin’de önemli bir yükseliş yaşanabileceği öngörülmüştü. Trump’a yönelik suikast girişiminin ardından bitcoin’in fiyatı 57 bin dolardan 65 bin dolara yükseldi. Aynı dönemde Trump’ın desteklediği altcoin’in ise 6 dolardan 10 dolara gerilediği gözlemlendi.

Benefits Of Bitcoin Mining Scaled

İSLAM MEMİŞ: “DİKKATLİ OLUN”

Trump’a düzenlenen suikast girişiminin etkisiyle hem altın hem de bitcoin piyasasında hareketlilik yaşandı. Ons altın, 2 bin 463 dolara kadar yükseldikten sonra 2 bin 400 dolara geriledi. Bitcoin ise, 65 bin dolara tırmanarak şu anda 66 bin dolarlık seviyelerde işlem görüyor.

Finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, bitcoin yatırımcılarını dikkatli olmaları konusunda uyardı ve olası bir rekor düşüşün yaşanabileceğini belirtti. Memiş, "Kripto paralarda işlem yapanların dikkatli olması gerekiyor. Bu balon patladığında, fiyatlar hızla 55 bin dolara gerileyebilir. Bitcoin yatırımcılarının bu noktada çok dikkatli olmaları önemli" şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.