Zam bekleyen emeklilere yeni müjde! Artık ücretsiz

Zam bekleyen emeklilere yeni müjde! Artık ücretsiz
Emekli masşına zam bekleyen emeklilere yeni müjde! Emeklilere o işlem de artık ücretsiz olacak. Tek kuruş ödemeyeceksiniz

Arabası olan emeklilere yönelik önemli bir duyuru yapıldı. Uzun yıllardır ödedikleri Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ücretleri artık emekliler için ücretsiz hale getiriliyor. Bu resmi açıklama, bayram öncesinde emeklilere sunulan bir hediye niteliğinde.

HGS Alt Limit Güncellemeleri

Bir bankanın müşterilerine ilettiği bilgiye göre, daha önce 100 TL olan HGS alt limiti, 175 TL’ye yükseltildi. Bu değişiklikle, 1. sınıf HGS kullanıcılarının otoyol ve köprü geçişlerinde bakiye sorunu yaşamamaları amaçlanıyor. Ayrıca, otomatik yükleme miktarı da 175 TL olarak güncellendi.

Ziraat Bankası’ndan Emeklilere Özel Kampanya

Ziraat Bankası, emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattı. Banka, emekli maaşı alan ve araç sahibi olan müşterilerine ücretsiz HGS hizmeti sunacağını açıkladı. Yeni emekli olan ve maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyan müşteriler, bir yıl süreyle geçerli olacak bu avantajlardan yararlanabilecekler.

Kampanya kapsamında, emekli maaşını Ziraat Bankası’na taşıyan müşterilere ücretsiz HGS etiketi verilecek. Emekliler, bu hizmete sahip olabilmek için herhangi bir Ziraat Bankası şubesine başvurabilirler. Ayrıca, banka emekli müşterilerine kiralık kasa hizmetlerinde %25 indirim sunuyor.

Ücretsiz Dijital Bankacılık Hizmetleri

Dijital platformlar aracılığıyla yapılacak olan Havale, EFT ve FAST işlemleri de emekliler için ücretsiz olacak. Emeklilerin bu olanaklardan faydalanabilmeleri için, emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na aktarmaları ve üç yıllık maaş promosyonu anlaşmasını imzalamaları yeterli olacak. Bankanın sunduğu kampanya kapsamında, emekli maaşı alan müşterilere, 12 bin TL’ye varan promosyon ödemesinin yanı sıra ücretsiz HGS etiketi de sağlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.