14 yıllık uygulama bitti! Artık tüm sürücüler ücretsiz faydalanacak

14 yıllık uygulama bitti! Artık tüm sürücüler ücretsiz faydalanacak
O ilimizde 14 yıldır ücretli olan uygulama sona erdi! Belediye başkanı duyurdu, artık herkes ücretsiz faydalanacak...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu'nun talimatıyla, Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi BELTAŞ tarafından 14 yıldır kent merkezinde ücretli olarak işletilen cep otoparkı uygulamasına son verildi. BELTAŞ tarafından 2010 yılında başlatılan uygulama kapsamında Denizli kent merkezinde 13 ayrı noktada cep otoparkı bulunuyordu. Ancak yeni uygulama ile birlikte vatandaşlar cep otoparklarından ücretsiz bir şekilde faydalanabilecek. 

CEP OTOPARKLARI HİZMETE AÇILDI

undefined

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi'ne bağlı ekipler, kent merkezinde yer alan cep otoparkları çevresinde bulunan tarife tabelalarının söküm işlemlerini yaparak cep otoparklarını vatandaşların hizmetine açtı. 

Başkan Çavuşoğlu, göreve geldikleri ilk günden itibaren Denizli'de "derman belediyecilik" anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek değişimin başladığını vurguladı. Rantı değil, halkın ihtiyaçlarını ön plana alan bir anlayışla çalışmaları hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Çavuşoğlu, “Rantı değil, halkın ihtiyaçlarını ön plana alan bir anlayışla çalışmalarımızı birer birer hayata geçiriyoruz. Denizli’de derman belediyeciliği inşa ediyoruz. Tüm hemşehrilerimizle birlikte kentimizi daha güzele ve iyiye hep birlikte ulaştıracağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.