'Acemi kasaplar' yine bildiğimiz gibi: Kurban yerine kendilerini kestiler

'Acemi kasaplar' yine bildiğimiz gibi: Kurban yerine kendilerini kestiler
Kurban Bayramı'nda bu sene de alışılagelmiş manzaralar gelmeye başladı. Ülke genelinde kurban kesmeye çalışırken yaralanan çok sayıda ''acemi kasap'' hastanenin yolunu tuttu. Elinden, kolundan, bacağından, parmağından yaralananlar tedavi altına alınıp daha sonra taburcu edildi. İşte yurttan 'acemi kasap' manzaraları...

Kurban Bayramı geldi çattı, yurttan yine 'acemi kasap' manzaraları gelmeye başladı.

Fdss

Bayramın ilk gününde müslümanlar Allah'ın emrettiği kurban ibadetini yerine getirmek için kurbanlıklarını kesmeye başladı.

Dfjkdsss

İşi ehline bırakmayıp kendi işlerini kendisi halletmeye çalışan ''acemi kasaplar'' ise her sene olduğu gibi bu yıl da hastanenin yolunu tuttu. Ülke genelinde çok sayıda vatandaş kurban keseyim derken yanlışlıkla kendisini kesti.

Kdfjjdfsd

Acil servisler kolundan, ayağından, parmağından, bacağından yaralanan acemi kasaplarla doldu taştı. Hastanelerin acil servislerine gelen acemi kasaplardan kimisi üzerine hayvan devrilmesi sonucu bacağı kırarken kimisi ise iple veya kesici aletlerle kendisini yaraladı.

Yeni Projehdb

Kayseri Devlet Hastanesi'ne tedavi olmaya gelen Mustafa Kış (43), 25 yıllık kasap olduğunu ifade ederek, ''25 seneden beri keserim. İlk defa elimi kestim. Herhalde nazar var, göze geldik'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.