Ali Yerlikaya: Toplum refahı için iş dünyasıyla çalışıyoruz

Ali Yerlikaya: Toplum refahı için iş dünyasıyla çalışıyoruz
İstanbul'da MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısında konuşan Yerlikaya, iş dünyasına katkı sağlandığını ve toplum refahını artırmak için çalıştıklarını söyledi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (MÜSİAD) 109. Genel İdare Kurulu toplantısına katılarak önemli açıklamalarda bulundu. İstanbul’da MÜSİAD Genel Merkezi'nde düzenlenen ve iki gün süren toplantıda, iş dünyasının Türkiye'nin refahına katkı sağlaması için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıya 80 şubeden başkanlar, başkan yardımcıları ve 300’den fazla üye katıldı. 2024-2025 planlamaları ve MÜSİAD’ın hedefleri üzerine yapılan görüşmeler kapanış yemeğiyle son buldu.

"İŞ DÜNYASIYLA BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ"

Yerlikaya, toplantıda yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Tüm iş dünyasıyla ülkemiz için çalışmayı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalar toplumumuzun refahını sağlamanın yanı sıra iş dünyamız için de büyük katkı sağlıyor. MÜSİAD’ın Türkiye için yürüttüğü faaliyetler, istihdam oranlarının artmasına yardımcı oldu.”

MÜSİAD'IN EKONOMİYE KATKILARI

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı da güncellenen Orta Vadeli Program’a (OVP) vurgu yaparak, MÜSİAD’ın Türkiye ekonomisine değer kattığını belirtti. Asmalı, MÜSİAD’ın yerli ve milli vizyonunu sürdürerek ekonomi ve diğer alanlarda önemli katkılar sağladığını söyledi.

MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı Gerçekleşti - İlk Gündem - Gündem  haberleri - Son Dakika Gündem Haberleri

TÜRKİYE GÖÇ RAPORU YOLDA

Yakında “Türkiye Göç Raporu” isimli bir çalışma yayınlayacaklarını belirten Asmalı, raporun göçün iyi yönetildiğinde bir sorun değil, fırsat olabileceğini vurguladı. "Göç, doğru yönetildiğinde bolluk ve bereket anlamına gelir. Yanlış yönetildiğinde ise sel gibi yıkıcı olabilir" dedi.

Asmalı, MÜSİAD’ın ekonomi ve göç gibi konuların çözümüne yönelik projelerle "Türkiye Yüzyılı" vizyonuna katkı sunduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.