Almanya'da şüpheli yangın: Bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti

Almanya'da şüpheli yangın: Bir Türk vatandaşı hayatını kaybetti
Almanya'nın Düsseldorf kentinde dün gece meydana gelen yangında hayatını kaybeden üç kişiden birinin 18 yaşındaki bir Türk vatandaşı olduğu bildirildi.

Düsseldorf'ta dün gece bir binanın alt katındaki büfede çıkan yangında üç kişi yaşamını yitirdi, 16 kişi yaralandı. Yangının çıkış nedenine dair soruşturma sürerken, olayda benzin kullanılarak alevlerin hızlandırıldığı tespit edildi.

Savcılık tarafından yapılan açıklamada, yangında ölenlerin 18, 48 ve 55 yaşlarında olduğu belirtilirken, ölenlerin milliyetleri hakkında bilgi verilmedi.

Ancak yetkililerden alınan bilgilere göre, 18 yaşındaki Ada Abay'ın Türk vatandaşı olduğu öğrenildi. İlk bulgulara göre, 18 ve 55 yaşındaki kişilerin dumandan zehirlenerek öldüğü, 48 yaşındaki büfe işletmecisinin ise patlama sonucunda hayatını kaybettiği belirlendi.

16 YARALININ TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Yangında yaralanan 16 kişinin hastane ve özel kliniklerde tedavileri sürüyor. Ağır yaralı bir kadının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Türkiye'nin Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul, yangında hafif yaralanan İsmail Kızıltan'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.