Bahçelievler ve Mahmutbey caddesi'ndeki saldırılara yayın yasağı getirildi

Bahçelievler ve Mahmutbey caddesi'ndeki saldırılara yayın yasağı getirildi
Bahçelievler Devlet Hastanesi önündeki silahlı saldırı ve Mahmutbey Caddesi'ndeki cinayetle ilgili soruşturmalara, yayın yasağı getirildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmalar kapsamında, Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde ve Mahmutbey Caddesi'nde gerçekleşen silahlı saldırılara ilişkin yayın yasağı getirildi. Gece saatlerinde gerçekleştirilen bu saldırılarda toplam 6 kişi etkilenmişti.

Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil bölümünün önünde meydana gelen saldırıda, bir polis memuru, bir jandarma personeli, bir özel güvenlik görevlisi ve iki sivil vatandaş yaralanmıştı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Saldırganlar olay yerinden kaçmıştı.

"10 ŞÜPHELİ GÖZ ALTINA ALINDI"

Mahmutbey Caddesi'nde ise yaya olarak ilerleyen üç kişiye yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıda, bir kişi hayatını kaybetmiş, bir kişi yaralanmıştı. İki olayın bağlantılı olduğu belirtilerek, polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 10 şüpheli gözaltına alındı.

Savcılık, soruşturmanın gizliliği ve olası delillerin korunması amacıyla, 4. Sulh Ceza Hakimliği'nden yayın yasağı getirilmesini talep etti. Talep üzerine hakimlik, yayın yasağı kararı aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.