Bahçelievler ve Mahmutbey'deki silahlı saldırılarda 4 tutuklama daha

Bahçelievler ve Mahmutbey'deki silahlı saldırılarda 4 tutuklama daha
Bahçelievler Devlet Hastanesi ve Mahmutbey'de gerçekleşen silahlı saldırılarla ilgili yürütülen soruşturmada dört şüpheli daha tutuklandı.

Bahçelievler Devlet Hastanesi önünde bekleyenlere ve Mahmutbey Caddesi'nde yaya olarak ilerleyenlere yönelik düzenlenen silahlı saldırılarla ilgili soruşturma genişliyor. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturmada, iki olayın birbirine bağlantılı olduğu tespit edildi.

SALDIRIDA BEŞ KİŞİ YARALANMIŞTI

Gece saatlerinde Bahçelievler Devlet Hastanesi'nin acil bölümünün önünde yapılan silahlı saldırıda, aralarında polis memuru, jandarma personeli ve özel güvenlik görevlisinin de bulunduğu beş kişi yaralanmıştı. Saldırının ardından, şüpheliler olay yerinden kaçarken, yaralıların hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilmişti.

BİR GECE DE İKİ SALDIRI

Aynı gece, Kocasinan Merkez Mahallesi Mahmutbey Caddesi'nde yaya olarak ilerleyen üç kişiye yönelik başka bir silahlı saldırı daha gerçekleşmişti. Bu saldırıda, bir kişi olay yerinde hayatını kaybetmiş, bir kişi de yaralanmıştı.

Soruşturmanın ilk aşamasında, polis tarafından gözaltına alınan 11 şüpheli tutuklanmıştı. Soruşturma kapsamında düzenlenen ikinci operasyonda, 4 zanlı daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen bu şüpheliler de çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Böylece tutuklu sayısı 15'e yükseldi.

Soruşturmanın devamında, Bakırköy 4. Sulh Ceza Hakimliği tarafından olayla ilgili yayın yasağı kararı alınmıştı. Soruşturmanın detaylarıyla ilgili açıklamalar yapılmamış olmakla birlikte, güvenlik güçlerinin olayla ilgili çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.