Bakan Yerlikaya: Oyun kuranların tuzaklarını yerle bir edeceğiz

Bakan Yerlikaya: Oyun kuranların tuzaklarını yerle bir edeceğiz
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyette son dönemde meydana gelen hadiselerle ilgili net mesaj verdi: '' Oyun kuranların tuzaklarını yerle bir edeceğiz.''

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli "oyun kurmaya" çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli 'oyun kurmaya' çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz.''

NE OLMUŞTU?

Suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan davasında dikkat çekici gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Örgütün iki numarası olduğu belirtilen Serdar Sertçelik'in gözaltına alındıktan sonra gizli tanık yapıldığı ortaya çıkmıştı. Ev hapsinde bulunan Sertçelik, e-kelepçe takılı olmasına rağmen yurtdışına kaçmış ve oradan yaptığı videolarda ifadesine baskı yapıldığını iddia etmişti. Bu iddiaların ardından Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan gözaltına alınmıştı.

Dün MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Ayhan Bora Kaplan soruşturmasına ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Bahçeli, "Bugünlerde kripto çeteler yeniden Türkiye üzerine hesap yapıyor. Birkaç müdürün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti ve Cumhur İttifakıdır. 17-25 emniyet ve yargı ortaklı darbe girişiminin tekrarını planlayanlara boyun eğersek boynumuz devrilsin" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.