Boşanma aşamasındaki eşini yaraladı, arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti

Boşanma aşamasındaki eşini yaraladı, arkadaşını öldürdükten sonra intihar etti
İzmir'de boşanma aşamasındaki eşine bıçakla saldıran ve yanındaki arkadaşını öldüren Özkan K., intihar ederek yaşamına son verdi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Atatürk Mahallesi Ulus Meydanı'nda, 35 yaşındaki Özkan K. boşanma aşamasında olduğu eşi Esin K. (32) ve yanında bulunan arkadaşı Ebru D.'ye (36) elektrikli motosikletle saldırdı. Özkan K., bıçakla gerçekleştirdiği saldırıda Esin K. ve Ebru D.'yi ağır yaraladı.

KATİL KENDİ CANINA KIYDI

Saldırının ardından, Özkan K. aynı bıçağı göğsüne saplayarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulansla Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Ebru D. ve Özkan K. hayatını kaybetti. Esin K.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

EVLİ VE ÜÇ ÇOCUK ANNESİ HAYATINI KAYBETTİ

Özkan K. ve Esin K.'nin 10 yıllık evli oldukları ve 2 çocukları bulunduğu, son dönemde ayrı yaşadıkları öğrenildi. Özkan K.'nın hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu belirtildi. Olayda yaşamını yitiren Ebru D.'nin evli ve üç çocuğunun olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.