Bu filmi sinemada izleyene 70 bin TL ödül verilecek! Duyan sinema salonlarına koşacak

Bu filmi sinemada izleyene 70 bin TL ödül verilecek! Duyan sinema salonlarına koşacak
Korku filmi izlemeyi sevenlere müjde! Bu filmi sinemada izleyene 70 bin TL ödül verilecek...

Korku filmleri severlere müjde! Siccin serisinin son filmi olan Siccin 7, izleyicilerine büyük bir sürpriz hazırladı. Filmin yapımcısından gelen son dakika açıklamasına göre, Siccin 7'yi sinemada izleyen bir kişiye 70 bin liralık cesaret ödülü verilecek. İşte detaylar... 

FRAGMAN YAYINLANDI 

Siccin 7'nin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. İzleyicileri heyecanlandıran fragman, filmi merakla bekleyen korku severlerin ilgisini daha da artırdı. 

Film, 14 Haziran 2024 Cuma günü sinemalarda izleyiciyle buluşacak. Korku dolu sahneleriyle Siccin 7, önümüzdeki cuma günü sinema salonlarında olacak. 

Korkmayan Kazansın: 'Siccin 7' Yapımcısının 70 Bin TL'lik Cesaret Ödülü  Sosyal Medyayı İkiye Böldü

BAŞVURU NASIL YAPILACAK? 

Siccin 7'nin resmi hesaplarından yapılan açıklamaya göre, ödüle hak kazanmak için izleyicilerin yapması gerekenler oldukça basit. 14 Haziran Cuma günü filmi izleyenler, sinema salonunda fotoğraf çekip @siccinserisi Instagram hesabını etiketleyerek hikâye paylaşacaklar. Bu şekilde paylaşım yapan kişiler, çekilişe katılma hakkı kazanacak ve büyük ödül için yarışacaklar. Çekiliş sonucu bir kişi, 70 bin liralık para ödülünün sahibi olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.