Caner Özyurtlu, Türkiye'yi terk etti: Hayatımda ilk defa barınma garantim oldu

Caner Özyurtlu, Türkiye'yi terk etti: Hayatımda ilk defa barınma garantim oldu
Oyuncu ve senarist Caner Özyurtlu, konuk olduğu birvprogramda Yunanistan'a taşındığını, hayatında ilk defa barınma garantisi olduğunu kaydetti. Özyurtlu konuşmasının devamında "Önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda. Çünkü ben hayatın bu kadar değişeceğini düşünmüyordum. Kira stresim olmayınca bu kadar huzurlu uyanabileceğimi, anksiyetemin yüzde 95'inin barınma endişesi olduğunu bilmiyordum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu ve senarist Caner Özyurtlu, YouTube'da yayınlanan Potkal Psikoloji kanalında Mehtap Güngör'ün konuğu oldu. 1 yıldır Yunanistan'da yaşadığını belirten Özyurtlu, yaşamına ilişkin konuştu.

'SERMAYE KARŞITI OLDUM'

Yunanistan'a taşındığını söyleyen oyuncu, "Benim hayatımda ilk defa barınma garantim oldu, 1 senedir. Ve önceden kapitalizmi savunuyordum, komünistim şu anda. Çünkü ben hayatın bu kadar değişeceğini düşünmüyordum. Kira stresim olmayınca bu kadar huzurlu uyanabileceğimi, anksiyetemin yüzde 95'inin barınma endişesi olduğunu bilmiyordum. Yani ve çok sinirliyim şu anda. Sermaye karşıtı değildim, sermaya karşıtı oldum. Sol zihniyetliydim ama kapitalizmin dünyaya bir şeyler kattığını düşünüyordum, geçti" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu sözlerine şöyle devam etti:

"Çünkü Yunanistan'da kapitalizme izin yok gibi bir şey. İnsanların ruhu sol ve görüyorsunuz, evet belediyeler kötü, yollar kötü gibi ama insanlar birbirlerine o kadar iyi davranıyor ki. Çünkü varoluşunla değerli olduğun bir yerde ilk defa vakit geçiriyorum yani. O yüzden şu an ben biraz para kazanmamayım ama hayatta kalabilecek kadar bir şeyler yapabileyim, gizli gizli yapsam bile, çünkü Caner Özyurtlu ismiyle daha fazla para kazanıyorsun saçma bir şekilde, böyle çok dikkat çekmeden yaşamımı böyle tamamlamak istiyorum."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.