CB Erdoğan: Narin kızımızın hesabı adalet önünde sorulacak

CB Erdoğan: Narin kızımızın hesabı adalet önünde sorulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da katledilen Narin Güran'ın canını alanların en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlediği basın toplantısında, Diyarbakır Bağlar'da hunharca katledilen Narin kızının hesabının adalet önünde sorulacağını vurguladı. Erdoğan, “Masum bir yavruyu öldüren canilerin en ağır cezaya çarptırılması için konunun bizzat takipçisi olacağım,” dedi. Ayrıca, tüm çocukların güvenliğini tehdit eden suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

EĞİTİMDE TEKNOLOJİK İMKANLAR VE TEKNOFEST

Erdoğan, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, Türkiye’nin eğitimde teknolojik imkanları en yaygın kullanan ülkeler arasında yer aldığını ifade etti. TEKNOFEST gençliğinin yetişmesi için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

İSRAİL'İN HESAP VERECEĞİ VURGUSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de ve Ramallah’ta verilen mücadelenin önemine değinerek, İsrail güvenlik güçleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin kanının yerde kalmaması için hukuki adımlar atacaklarını açıkladı. İsrail’in işlediği suçların hesabının Lahey Adalet Divanı’nda sorulacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantının sonunda, tüm vatandaşların sorunlarına çözüm üretmeye devam edeceklerini ve ülkenin ekonomik hedeflerine ulaşmak için yoğun çaba göstereceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.