Denetimde şaşkına çeviren olay! Zincir markette tarihi geçmiş ürünler tespit edildi: Yufka, süt, et peynir...

Denetimde şaşkına çeviren olay! Zincir markette tarihi geçmiş ürünler tespit edildi: Yufka, süt, et peynir...
Zabıta ekipleri zincir marketlerde yaptıkları denetim sırasında şaşkına döndü. Tarihi geçmiş bir sürü ürün bulundu. Yufka, süt, et peynir...

Zabıta ekipleri zincir marketlerde gıda ürünleri denetimi yapmaya devam ederken İstanbul’da şaşkına çeviren olay yaşandı. Bir zincir markette tarihi geçmiş onlarca ürün bulundu. 

Avcılar'da, halk sağlığını tehdit eden bir durum gün yüzüne çıktı. Zincir market şubelerinde yapılan denetimlerde, son kullanma tarihi geçmiş çeşitli gıda ürünleri belirlenerek toplatıldı.  

TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLER TESPİT EDİLDİ 

Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Cihangir ve Denizköşkler Mahallesi'nde bulunan zincir market şubelerinde gıda ürünlerini denetledi. Yapılan denetimler sonucunda, son kullanma tarihi geçmiş peynir çeşitleri, kırmızı et ürünleri, tavuk, tatlı ve sütler tespit edilerek toplatıldı. Bu ürünler, siyah torbalara konularak market yetkililerine teslim edildi. 

BİR AYN ÖNCE SON KULLANMA TARİHİ DOLMUŞ 

Zabıta Amiri Baki Sarıkaya, tespit edilen son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin soğuk ortamda saklanmasını ve Avcılar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne teslim edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, denetimler sırasında 1 ay önce son kullanma tarihini geçmiş olan bir yufkanın satışının yapıldığının belirlenmesi, şaşkınlık yarattı. 

Denizköşkler Mahallesi'nde yapılan denetimde de benzer durumlarla karşılaşıldı. Son kullanma tarihi geçmiş ürünler, tutanakla görevliye teslim edilerek, Avcılar Tarım ve Orman Müdürlüğü görevlilerinin incelemesine sunulacak. Denetimlerin devam edeceği açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.