Doğu Ekspresi seferleri belli oldu! O tarihte başlıyor: O tarihi kaçıran zamlı fiyatı ödeyecek

Doğu Ekspresi seferleri belli oldu! O tarihte başlıyor: O tarihi kaçıran zamlı fiyatı ödeyecek
Merakla beklenen Turistik Doğu Ekspresi seferlerinin tarihleri belli oldu! Fiyatlara o tarihten itbaren zam gelecek. Yapmak isteyen o tarihi kaçırmasın. 2024 Doğu Ekspresi kaç TL? O tarihi kaçıran zamlı fiyatı ödeyecek...

Turistik Doğu Ekspresi, 23 Aralık 2024 ile 2 Mart 2025 tarihleri arasında muhteşem manzaralar eşliğinde toplam 60 sefer gerçekleştirecek.

SEFER TARİHLERİ VE BİLET FİYATLARI

Turistik Doğu Ekspresi'nin misafirleri son durakta doğa ve tarihle buluşacak

Turistik Doğu Ekspresi, Ankara'dan 23 Aralık 2024 (dâhil) ile 28 Şubat 2025 (dâhil) tarihleri arasında pazartesi, çarşamba ve cuma günlerinde hareket edecek. Kars’tan ise 25 Aralık 2024 (dâhil) ile 2 Mart 2025 (dâhil) tarihleri arasında çarşamba, cuma ve pazar günleri sefer düzenlenecek. Bilet fiyatları ise dönemine göre 10.500 TL’den başlayacak ve yılbaşından sonra 13.000 TL’ye yükselecek.

TOPLAM 60 SEFER

2024-2025 sezonunda, Turistik Doğu Ekspresi treni Ankara-Kars yönünde 30, Kars-Ankara yönünde ise 30 olmak üzere toplam 60 sefer gerçekleştirecek. Bu seferler sırasında yolcular, muhteşem doğal manzaraların tadını çıkarırken, rahat bir yolculuk deneyimi yaşayacaklar.

Turistik Doğu Ekspresi' ilk seferine başlıyor

DURAKLAR VE GEZİ İMKANLARI

Ankara-Kars yönünde tren, Erzincan ve Erzurum istasyonlarında, Kars-Ankara yönünde ise İliç, Divriği ve Sivas istasyonlarında gezinti amaçlı duruşlar yapacak. Bu duraklar, yolcuların bölgenin kültürel ve tarihi zenginliklerini keşfetmesine olanak tanıyacak.

TRENİN KAPASİTESİ VE KONFOR

Turistik Doğu Ekspresi, sekiz yataklı ve bir yemekli vagondan oluşmakta olup, toplam kapasitesi 160 kişidir. Her bir yataklı vagon 10 kompartımana sahip olup, her kompartıman iki yatak kapasitesine sahiptir. Yolcular, konforlu bir yolculuk deneyimi yaşayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.